1 de 10
Medi ambient

Turisme del Vendrell presenta dues activitats sobre l’entorn natural

Es tracta de posar en valor la natural local, patrimoni de tots

Bárbara Peris, regidora de Turisme | AV
per Redacció, El Vendrell | 1 de desembre de 2022 a les 22:12 |

Turisme del Vendrell ofereix dues activitats gratuïtes per conèixer l’entorn natural en família.

Per una banda,  el dissabte 10 de desembre, de 10 h a 13 h, es farà l’activitat “Geologia i patrimoni natural del Vendrell”. El punt de trobada serà la plaça Vella i els assistents passaran per diferents zones agrícoles i podran aprendre sobre els diferents aspectes de la geologia de la zona i el patrimoni natural del municipi.

I, per una altra banda, el diumenge 18 de desembre, de 10 h a 13 h, es podran “Descobrir els hàbitats de les Madrigueres”. El punt de trobada serà el búnquer que hi ha en aquest espai natural i es faran les activitats següents: observació dels petits invertebrats que viuen a les llacunes i d’egagròpiles de rapinyaires nocturns; instal·lació de caixes niu per a ocells, i divulgació sobre la fauna que hi ha a les llacunes i del seguiment que se’n fa.

Les persones interessades de participar en aquestes activitats es poden informar i fer reserves  mitjançant el WhatsApp 670 019 171 o el telèfon 977 680 010.  Aquestes activitats s’inclouen dins del projecte d’aprenentatge del Passaport Edunauta.

 

Participació