1 de 10
Societat

L’Ajuntament del Vendrell, «excel·lent» en inversió i protecció social

Segons l’Associació estatal de directores i gerents en serveis socials

El rànquing | AV
per Redacció, El Vendrell | 29 de novembre de 2022 a les 17:54 |

L’Associació estatal de directores i gerents en serveis socials atorga a l’Ajuntament del Vendrell “l’excel·lència” per la seva inversió en serveis socials l’any 2021

L’Associació estatal de directores i gerents ha publicat el seu informe
corresponent a la inversió en serveis socials dels ajuntaments majors de 20.000 habitants a Espanya. En aquest, reconeix a l’Ajuntament del Vendrell la seva “excel·lència” en matèria d’inversió social.

Un total de 52 municipis de tota Espanya assoleixen aquest reconeixement i un d’ells és l’Ajuntament del Vendrell, que es situa com el 28è Ajuntament de més de 20.000 habitants amb més inversió social. Els criteris d’excel·lència social que marca l’Associació son: suficiència econòmica, increment econòmic, esforç inversos i transparència financera.

L’Alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha remarcat que “la inversió social és un pilar fonamental del nostre projecte de ciutat per garantir la convivència” i que aquest reconeixement “posa en valor una feina constant i permanent del Govern municipal i també a la feina extraordinària dels treballadors i treballadores de serveis socials i la Residència pública per a la gent gran de la Muntanyeta”.

 

Participació