1 de 10
MOBILITAT

Sant Jaume contracta un bus pels alumnes de batxillerat de l’IES Coster de la Torre

Són una vintena d’alumnes de Sant Jaume que estudien a la Bisbal

Transport escolar | ASJ
per Redacció, Sant Jaume dels Domenys | 17 d'octubre de 2022 a les 22:00 |
El Consell Comarcal del Baix Penedès va comunicar l'ajuntament de Sant Jaume dels Domenys que no van quedar places disponibles per als i les estudiants de Batxillerat, en el bus que duu els i les alumnes d’ESO a l’institut de la Bisbal aquest curs 2022-2023.
 

Les famílies de 20 alumnes havien sol·licitat el servei de transport al Consell Comarcal, que va comunicar-los que, degut a l’augment d’alumnes d’ESO, no disposava de més places. Per aquest motiu, l’ajuntament va mediar tant amb el CCBP com amb el departament d'Educació de la Generalitat, sense trobar una solució a aquest problema de transport que és endèmic cada curs. 
 

En aquest punt, l’ajuntament va atendre la petició de les famílies afectades i va decidir posar en marxa el servei de transport sense l'ajut econòmic del CCBP ni del departament d'Educació.
 

Aquest servei es va posar en funcionament el passat dia 3 d'octubre, amb un cost de 2.024 € mensuals, que són sufragats per l’ajuntament (1.424 €) amb una aportació de 600 € assumida per les famílies dels i les alumnes de Batxillerat.
 
La regidoria d'Ensenyament amb l’acord unànime de la resta de l'equip de Govern, va considerar convenient fer front a aquesta despesa per facilitar el transport a l'institut de referència, als estudiants de Batxillerat del municipi.

 

Participació