Societat

Del 18 al 21 d'agost, Festa Major de la Torregassa (Sant Jaume dels Domenys)

La Societat Cultural i Recreativa és qui munta la festa

per Redacció, Sant Jaume dels Domeny | 11 d'agost de 2022 a les 12:28 |
Veïns de la Torregassa | ASJ
La Societat Cultural i Recreativa de la Torregassa organitza la Festa Major de la Torregassa que es celebrarà del 18 al 21 d’agost.
 

Dijous, 18, començarà a les 5 de la tarda amb el guarniment dels carrers i la plaça. A les 7 es farà el taller de defensa personal femenina i a les 9 del vespre es farà la Caminada nocturna per a tots els públics.
 

Divendres, 19, a 2/4 de 7 de la tarda la Verónica Tortosa i l’Edgar Gonmar impartiran la Masterclass de Zumba. A les 9 del vespre es farà l’Homenatge a la Memòria històrica i mitja hora més tard, s’inaugurarà l’exposició del 75è aniversari de la Societat. A les 10 de la nit es farà el Sopar de Festa Major.
 

Dissabte, 20, els actes començaran a les 11 del matí amb la Remullada i Festa de l’escuma. A 2/4 de 7 de la tarda, Tarda infantil de pintura. A 2/4 de 8 del vespre, es disputarà la Cursa La Milla. A 2/4 de 10 de la nit, Nit de Foc, amb el Drac de Sant Jaume dels Domenys i l’Espanta-rucs del Penedès. A 2/4 d’11 de la nit, música en directe amb Spoty.
 
Diumenge, 21, a les 9 del matí Bicicletada Popular. A les 12 del migdia, es farà el Pa Beneït acompanyat de les Gralles de Sant Jaume, amb vermut per als participants. A 2/4 de 2 del migdia, s’oficiarà la Missa Solemne a la capella de Sant Antoni. A les 7 de la tarda tindrà lloc de la Cercavila amb els Gegants, Capgrossos, Gralles i Ball de Bastons de Sant Jaume dels Domenys. Per finalitzar, a les 8 de la tarda Ball amb el Duet Alma, amb coca i cava pels assistents.

 

Participació