1 de 10
SOCIETAT

Els Serveis Socials de Cunit van atendre 1.500 persones l’any 2021

Les necessitats de la població són moltes, diverses i en augment

Reunió dels serveis socials | AC
per Redacció, Cunit | 31 de maig de 2022 a les 18:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En els darrers dies, l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès  ha presentat a l’alcalde de Cunit Jaume Casañas i a la regidora de Serveis Socials, Montse Cámara, la gestió de l’any2021. Un balanç que va posar-se damunt la taula en el marc del conveni subscrit en matèria de Serveis Socials Bàsics, entre l’Ajuntament de Cunit i el Consell Comarcal BP.

Els objectius d’aquests serveis són millorar el benestar social, afavorir la integració de les persones i promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir en persones, famílies i grups socials, especialment si es troben en situació de risc social o d’exclusió. Com a dada destacada, aquests serveis van arribar a atendre gairebê 1.500 persones durant tot l’any 2021.

En paraules de la regidora Montse Cámara “Seguim estant al costat de les famílies que presenten necessitat d’atenció personalitzada pel que fa a l’àmbit d’ajut a domicili, teleassistència, rebost d’aliments, serveis d’intervenció socioeducativa…”.

La cartera de serveis socials bàsics inclou la l’atenció directa per part de les professionals de referència, treballadors socials i educadores socials,  a més d’altres serveis els serveis de centre obert tant d’estiu com d’hivern, l’atorgament de prestacions socials d’urgència, etc.

A la reunió va assistir tot l’equip de professionals del Consell Comarcal del Baix Penedès, treballadores socials i educadores socials referents.

Participació