SOCIETAT

Nova edició de la campanya comercial «Compra i descobreix Catalunya»

Dos municipis de la comarca, el Vendrell i l’Arboç, hi participen

Cartell de la campanya | AA
per Redacció, Baix Penedès | 25 de maig de 2022 a les 17:44 |

La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Ajuntament del Vendrell impulsen la ja tradicional campanya comercial. L’Arboç participa com a municipi adherit, a la 12ª Campanya Comercial “Compra i descobreix Catalunya”, juntament amb 32 poblacions adherides a la Xarxa de Barris Antics amb el suport de les quatre diputacions catalanes.

En aquesta edició de la campanya, per segona vegada i donant continuïtat a l’edició anterior, es convidarà a participar a la totalitat del sector comercial de la vila, inclosos els bars i restaurants.

La campanya es durà a terme durant tot el mes de juny i s’espera una participació massiva per part dels establiments comercials, superant el 94% de participació assolida en l’edició del 2021. En total, el teixit comercial arbocenc està previst que reparteixi més de 40.000 butlletes entre els seus clients.

A l’Arboç es repartiran 14 lots de premis consistents en experiències als municipis organitzadors i una dotació d’Arbocetes per a cada premiat. El valor total dels premis ascendeix a 4.241 euros, que es corresponen a 3.641 euros d’experiències als municipis organitzadors, i a 600 euros en Arbocetes.

 

Participació