1 de 10
SERVEIS

Calafell dedicarà més de 80.000 euros a renovar les escoles bressol

Les millores es faran amb materials tradicionals i reciclables, per tal que siguin sostenibles

Una escola bressol de Calafell | AC
per Redacció, Calafell | 9 de maig de 2022 a les 12:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Calafell dedicarà enguany més de 80.000 euros a renovar patits, jocs i mobiliari de les escoles bressol municipals. Amb aquesta inversió, els centres es posaran al dia i milloraran aspectes, com les zones d’ombra als patis.

L’actuació la tirarà endavant l’empresa municipal CEMSSA, que és qui gestiona les llars d’infants, i la partida figura en el seu pressupost per a 2022. L’alcalde, Ramon Ferré, explica que “millorarem els patis, els paviments actuals, les zones d’ombra...”. I diu també que “la millora serà també a l’interior de les llars, amb un canvi de mobiliaris i jocs”.

Segons Ferré, es mantindrà l’aposta, d’anteriors millores, pels materials sostenibles “que siguin, a la vegada, tradicionals i reciclables”. Afegeix: “A més de treballar en pro del medi ambient, aconseguim que els infants s’eduquin amb joguines de fusta i materials ecològics en general, de manera que la seva formació inclogui el millor de l’educació escolar que vam rebre les persones de generacions anteriors”.

Participació