EMPRESA

La Bisbal aposta per facilitar la instal·lació d’empreses logístiques

El Ple extraordinari de l'Ajuntament de la Bisbal ha aprovat provisionalment la modificació puntual de les normes subsidiàries del polígon les Planes Baixes i la modificació del pla parcial del polígon

Polígon de les Planes Baixes | AB
per Redacció, La Bisbal | 2 de maig de 2022 a les 15:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple extraordinari de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, celebrat la setmana passada, va aprovar -provisionalment,- la modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament, concretament l’apartat 3 de l’article 176.bis del Text refós de les Normes subsidiàries de planejament, amb el següent redactat:

“3. Parcel·la mínima (subzona 28a i 28b)

La superfície de parcel·la mínima s’estableix en 10.000m2 de sòl per a la subzona 28a i 4.000m2 de sòl per a la subzona 28b”.
També s’aprova enviar-ho a la Comissió Territorial d’Urbanisme per a la seva aprovació definitiva.


El Ple extraordinari del 24 de febrer va aprovar inicialment la modificació de les Normes Subsidiàries de Planejament (NNSS) del polígon industrial les Planes Baixes, amb la modificació de la parcel·la mínima de la subzona 28b, passant de 10.000m2 a 4.000m2. Aquesta modificació es fa per l’ampliació d’una empresa logística al polígon Les Planes Baixes. Aquesta aprovació ha estat a exposició pública i no s’hi ha presentat al·legacions.

També es van sol·licitar els informes sectorials, tal com indica l’article 85.5 del Text refós de la Llei d’Urbanisme, tenint un mes per presentar-los, i han arribat tots els informes -favorables- de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat, l’Agència Catalana de l’Aigua i el Departament d’Empresa i Treball. Per això, en el Ple extraordinari d’aquest dijous s’ha proposat aprovar provisionalment la modificació exposada.


D'altra banda, el Ple extraordinari també va aprovar -provisionalment- la modificació del Pla parcial del polígon les Planes Baixes. La Junta de govern del 28 de febrer va aprovar inicialment la modificació del Pla parcial de les Planes baixes. Aquesta modificació és per a la creació d’una única parcel·la de 52.500m2, en l’àmbit modificat. Ha estat a exposició pública, tal com marca la llei, i no s’hi ha presentat al·legacions. També es van sol·licitar els informes sectorials corresponents, tal com indica l’article 85.5 del Text refós de la Llei d’Urbanisme, tenint un mes per presentar-los. Ha arribat un informe -l’informe sectorial de telecomunicacions emès per la Subdirecció General d’Infraestructures Digitals i de comunicacions electròniques- i és favorable a la modificació del pla parcial.
Per tot plegat, s’ha elevat al Ple l’aprovació provisional de la modificació puntual núm.2 del Pla parcial urbanístic Les Planes Baixes, per agrupar quatre parcel·les en una única parcel·la i enviar-ho a la Comissió Territorial d’Urbanisme per a la seva aprovació definitiva.

 

Participació