1 de 10
SOCIETAT

Beques comarcals de transport escolar d’infantil, primària i secundària

El termini per a la presentació de sol·licituds durarài fins el dia 5 d’abril

Transport escolar comarcal | CCBP
per Redacció, Baix Penedès | 15 de març de 2022 a les 18:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Des d’aquest dimarts s’obre una convocatòria per demanar ajuts individuals de desplaçament adreçat a alumnes tant d’infantil, primària i secundària  i que es trobin en una d'aquestes situacions:

- Que visquin a més de 3 km del centre d’adscripció i que no disposin de transport escolar del Consell Comarcal del Baix Penedès ni de l’Ajuntament per poder desplaçar-se.

- Que s’hagin de desplaçar del seu municipi de residència al seu centre d'adscripció i que no disposin de transport escolar.

Ajuts Obligatoris. Alumnes que s’han de desplaçar a un centre d’ensenyament obligatori fora del seu municipi de residència per manca d’oferta educativa del seu nivell en aquest i que no disposi de transport escolar o col·lectiu de viatgers.

En aquest cas, es tindrà en compte la distància entre el centre i el centre.

Ajuts No Obligatoris. Alumnes matriculats en un centre d’ensenyament obligatori al seu municipi situat a una distància igual o superior a 3 km sempre i quan l’Ajuntament o el Consell Comarcal no presti el servei de transport escolar.

Aquests ajuts es valoraran amb els mateixos criteris econòmics que els ajuts individuals de menjador. Aquesta informació, està publicada a la pàgina web del Consell.

Aquelles famílies que es trobin en aquesta situació, poden sol·licitar l’ajut de forma telemàtica a la Seu Electrònica del Consell Comarcal. Fins el al 5 d’abril de forma telemàtica a travès de la Seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Documentació obligatòria:

• Volant de convivència col·lectiu (No necessari si s’ha demanat ajut individual de menjador per aquest curs)

• DNI/NIE (No necessari si s’ha demanat ajut individual de menjador per aquest curs)

• IDALU (No necessari si s’ha demanat ajut individual de menjador per aquest curs)

• Document acreditau de la distància entre el domicili i el centre (captura Google maps)

• Document pagament de tresoreria facilitat a la sol·licitud. Aquest ha d’anar segellat pel banc. Si aquest fos virtual, cal adjuntar el certificat de titularitat bancària expedit pel propi banc.

 

Participació