1 de 10
SOCIETAT

Torna l’educació viària a les escoles i instituts de Calafell

L’activitat estrena un nou circuit de trànsit portàtil per a fer les «pràctiques»

Les classes de Calafell | AC
per Redacció, Calafell | 24 de febrer de 2022 a les 22:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Calafell ha engegat una nova tongada de les activitats d’educació viària als centres educatius del municipi, tant les escoles com els instituts. El projecte “Sobre rodes” comença enguany amb els infants de 6è de primària i els adolescents de 4t d’ESO, i tracta tant de les normes generals de trànsit com de l’ús dels patinets elèctrics.

L’activitat ha estrenat un nou circuit de trànsit portàtil, que s’instal·la als patis dels centres i permet fer les “pràctiques” de la formació, que és realitzada per agents de la Policia local de Calafell.

El programa “Sobre rodes”, que forma part del Pla Educatiu d’Entorn, va arrancar a finals de 2018 amb una prova pilot. Des de llavors, s’ha anat ampliant a tots els centres i, de forma gradual, a totes les etapes educatives.

L’objectiu de “Sobre Rodes” és que els alumnes adquireixin hàbits i comportaments adequats respecte l'educació viària per garantir la seguretat d'ells i de totes les persones que es troben a la via pública, i també per prevenir al màxim els accidents. 

 

Participació