1 de 10
SOCIETAT

La Bisbal prorroga el conveni de serveis socials amb el Consell Comarcal

El conveni incorpora nous serveis contra la violència masclista

La Bisbal | AB
per Redacció, La Bisbal | 2 de febrer de 2022 a les 17:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de govern del 31 de gener de 2022 ha aprovat, a petició de la Regidoria de Serveis Socials, la pròrroga del conveni 2016/19 de serveis socials per al 2022 mentre no es formalitzi el nou Contracte programa quadriennal. Aquest conveni, per al 2022, té un cost de 83.839,65€, el que suposa un increment d’un 28% respecte al 2021. 
 

Els serveis que ofereix el Consell Comarcal del Baix Penedès  (CCBP), en matèria de serveis socials, inclouen: els professionals i serveis socials bàsics, el SAD (Servei d’Atenció a la Dona), teleassistència (el conveni de la Creu Roja amb el CCBP en què l’Ajuntament assumeix el cost de les instal·lacions dels aparells de teleassistència que estan activats al municipi), voluntariat (Servei Bon Dia i Rebost Solidari), Servei d’acolliment residencial d’urgència, transport adaptat, Serveis d’Intervenció Socioeducativa (SIS), educadors socials per a adolescents, immigració, Servei Integral d’atenció a la dona (SIAD), Centre obert durant el curs escolar i un nou servei arran del “Pacto de estado” contra la violència masclista. 
 

Quant al “Pacto de estado” contra la violència masclista, s’hi destinen 12.754,76€, que és la quantitat rebuda per part de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i que es transfereix al Consell Comarcal del Baix Penedès perquè ens ofereixin i gestionin els següents serveis contra la violència masclista: treballadora social, educadora social, psicòloga de menors i altres serveis psicològics. També s’inclouen tallers, xerrades i altres relacionats amb facilitar informació a la ciutadania amb l’objectiu d’erradicar la violència masclista.

 

Participació