SOCIETAT

La Fira de Nadal de Cunit es farà els dies 9 i 10 de desembre

L'Associacio de Comerciants proposa canvis substancials en l'edició d'enguany

per Llorenç Avinyó, El Vendrell | 17 de novembre de 2016 a les 12:24 |
La Fira de Nadal ja va ser un èxit l'any passat | Aj. Cunit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Després de la renovació experimentada per ll' Associació de Comeciants de Cunit la nova Junta ha decidit liderar l'organització de la fira de Nadal amb l'objectiu de contribuir a l'impuls de l'activitat econòmica del Nucli Antic. L'associació ha definit un recinte firal pels carrers del centre on es concentra la vida comercial i la seva proposta radica en omplir els carrers delimitats amb parades de les botigues davant dels seus establiments i amb parades de productes artesans relacionats amb les festes nadalenques. La Fira es farà els dies 9 i 10 de desembre.

Així, les botigues ja tradicionals del nucli conviuran durant aquests dos dies amb productes artesans alimentaris i no alimentaris, com ara, figures i complements del paisatge de Belen i decoració nadalenca en general. A l'activitat econòmica l'acompanyarà un programa complert d'activitats perquè infants i adults puguin gaudir de l'inici de la campanya nadalenca.

 

 

Arxivat a:
Societat, Nada, Fira, Cunit
Participació