CULTURA

Un club de lectura diferent es posa en marxa a la Bisbal

La proposta combina lectures, música i altres referents culturals

per Redacció, La Bisbal | 14 de gener de 2022 a les 21:59 |
Primera sessió del taller | AB
La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès ha incorporat un nou club de lectura a la seva oferta cultural aquest mes de gener. Es tracta del club de lectura i llibres "El poder de la paraula" que condueix l'escriptor i periodista Llorenç Avinyó.

En ell, s'hi abordaran llibres i els seus autors. Els seus participants llegiran les obres recomanades i, posteriorment, es faran reunions mensuals per parlar-ne, tot plegat acompanyat d'anècdotes i música relacionada amb aquests escriptors.


Així, el club pretén ser un espai de descobriment i compartició de tot allò que sabem dels llibres i els seus autors. El Llorenç ha explicat que "l'objectiu és encomanar el gust per la lectura, sense prejudicis, de manera entretinguda, comprovant que tots sabem molt més de literatura del què creiem que sabem".

La primera jornada del club ha estat dedicada al conegut poeta granadí Federico García Lorca -i la seva obra- i s'ha demanat als assistents que llegeixin el "Romancero gitano" de l'autor per a la pròxima sessió. També s'ha recomanat l'obra "Casa de misericòrdia" de Joan Margarit. La regidora de Cultura, Judith Vidal, ha explicat que "des de la Biblioteca es posaran a disposició dels assistents els llibres proposats al club. A partir de la setmana vinent ja podreu venir a buscar el Romancero gitano, l'obra que comentarem en la propera sessió".


La pròxima reunió del club es durà a terme el 3 de febrer, a les 19.30h a l'Auditori Salbà del CMC. L'activitat és gratuïta i cal inscriure-s'hi a la biblioteca bisbalenca, presencialment o escrivint un correu electrònic a biblioteca@bisbalpenedes.com

 

Participació