1 de 10
CULTURA

La remodelació de l’Escola de Puntaires de l’Arboç, a punt

És l’Escola de Puntaires més antiga de Catalunya i de tot l’estat espanyol i aquest any celebra el seu 80è aniversari

Evolució de les obres | AA
per Redacció, L’Arboç | 2 de desembre de 2021 a les 15:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El proper divendres 10 de desembre de 2021 a un quart de vuit del vespre en el marc de la Fira de Santa Llúcia, tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració de les obres de remodelació del local de l’Escola de Puntaires de l’Arboç. L’Ajuntament de l’Arboç, aprofitant la parada de l’activitat forçada per la pandèmia de la Covid-19, i amb l’horitzó del 80è aniversari, va iniciar el projecte de renovació i millora de l’Escola de Puntaires finalitzat recentment.

Aquest nou curs 2021-2022, les alumnes de l’Escola poden gaudir d’un local renovat, accessible i climatitzat, amb totes les comoditats per a l’aprenentatge de les tècniques de la punta arbocenca. 

L’acte comptarà amb la presència, entre d’altres autoritats, de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, de l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, de la presidenta de l’Associació Catalana de Puntaires, Rosa M. Provencio, la regidora de Cultura Sònia Magrané i altres regidors i regidores del Consistori arbocenc i també amb els directors dels museus de puntes al coixí de l’Arboç i d’Arenys de Mar, Sergi Sedó i Neus Ribas, respectivament. 

L’Escola de Puntaires de l’Arboç va començar la seva singladura l’any 1941, i des de sempre ha estat una institució respectada i estimada per tothom. De fet, la de l’Arboç és l’Escola de Puntaires més antiga de Catalunya i de tot l’estat espanyol. Amb els seus 80 anys d’història conserva una gran vitalitat i és reconeguda per la qualitat de l’ensenyament que s’hi imparteix en les tècniques de Punta Arbocenca. 

Les obres de renovació i millora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç han estat impulsades i executades per l’Ajuntament de l’Arboç amb el cofinançament de la Diputació de Tarragona.

 

Participació