SOCIETAT

Els Administradors de Santa Anna presenten la gran panera d’enguany

Tornen els administradors, torna la panera, tornarà sense restriccions la Festa Major del Vendrell?

per Redacció, El Vendrell | 26 de novembre de 2021 a les 22:02 |
Butlletes de la panera | ASN
Els Administradors de la festa major de Santa Anna 2022 del Vendrell ja han tret a la venda les butlletes per al sorteig de la gran panera de Cap d’Any. La panera està formada per desenes de productes de comerços, entitats o bars i restaurants de la vila, que s’emportarà qui tingui la butlleta amb el número que coincideixi amb les tres últimes xifres de la Grossa de Cap d’Any, que organitza Loteries de Catalunya i que se sortejarà el 31 de desembre de 2021.
 
Cada butlleta suposa un donatiu de 3 €, un import que es destinarà de manera íntegra a l’organització dels actes i espectacles que formaran part de la propera Festa Major vendrellenca. 
 
Enguany, tot apunta que serà la primera Festa Major sense restriccions després de la covid i, per aquest motiu, els Administradors aposten perquè la festa i la il·lusió tornin amb molta força al poble. La de 2022 ha de ser la Festa Major de la tornada, una Festa Major per recordar i, és per això, que els Administradors demanen la màxima col·laboració dels vendrellencs i vendrellenques, per aconseguir fer una festa gegant i per a tothom.
 
On es podran trobar?
 
Els números per al sorteig es poden comprar en diversos establiments de la vila, com la Llibreria Mitjans, el Forn de pa Miret, la perruqueria Montserrat Pentinadora, etc, així com a la Regidoria de Cultura.  A més, els administradors i administradores també en vendran durant el mes de desembre pels carrers de la vila.

 

Participació