1 de 10
TURISME

El Baix Penedès activa una ruta de 12 Miradors de la comarca

És una iniciativa del Consell comarcal per posar en valor el paissatge del territori

Ruta dels miradors | CCBP
per Redacció, El Vendrell | 10 de novembre de 2021 a les 18:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dimecres s’ha presentat a la Seu del Consell Comarcal del Baix Penedès el projecte turístic Miradors del Baix Penedès. Aquest projecte vol donar a conèixer els atractius paisatgístics del Baix Penedès, a partir de 12 punts estratègics des d'on podrem observar el paisatge que ens envolta i els elements patrimonials que articulen la comarca, mitjançant un plafó interpretatiu del paisatge, on trobarem identificats els principals topònims a observar des de cada punt. 

Els miradors es poden enllaçar mitjançant una ruta senderista de gran recorregut de 113 quilòmetres i 2000 metres desnivell positiu, la qual es pot realitzar en vàries etapes en funció de les necessitats del visitant, pernoctant en els allotjaments disponibles a cada municipi. Disponible al Wikiloc del Consell Comarcal del Baix Penedès.

El Conseller Comarcal de Turisme Jaume Casañas ha destacat la voluntat de posar en valor el paisatge del territori, sensibilitzar al visitant de la importància de cuidar aquests espais, i també servirà per descobrir indrets de la comarca desconeguts per la majoria. D’aquesta manera posem en valor el paisatge, però també l’oferta hotelera, els allotjaments rurals i la gastronomia del Baix Penedès, territori on trobareu una gran oferta d’activitats culturals i enoturístiques a realitzar.” 

El projecte s’ha elaborat i liderat des de l’àrea de turisme del Consell Comarcal amb col·laboració dels ajuntaments de la comarca, interessats a formar part del projecte, i amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Patronat de Turisme.

Hi ha un plafó mirador a les següents ubicacions:

-MIRADOR DE L’ERMITA DE SANT ANTONI (Albinyana)

-MIRADOR DEL MASSÍS DE BONASTRE (Bonastre)

-MIRADOR CAMÍ DE MASARBONÈS (Masllorenç)

-MIRADOR DE L’ERMITA DE SANT MIQUEL (El Montmell)

-MIRADOR DE LA RIERA DE LA BISBAL (La Bisbal del Penedès)

-MIRADOR DELS COLLS (Santa Oliva) 

-MIRADOR TORRE DE GUAITA (Banyeres del Penedès)

-MIRADOR DE L’HOSTAL (Sant Jaume dels Domenys)

-MIRADOR DE LA BADALOTA (L’arboç)

-MIRADOR CARRERADA DE SANTA COLOMA (Cunit)

-MIRADOR DE LA TALAIA (Calafell)

-MIRADOR DEL PARC DE SANT VICENÇ (El Vendrell)

Participació