1 de 10
POLÍTICA

L'Arboç busca fons europeus amb altres ajuntaments de la comarca

Aquesta iniciativa està liderada per Calafell i pretén articular fórmules de col·laboració i cooperació conjuntes entre diferents municipis de la comarca del Baix Penedès per accedir als fons

Vista aèria de l’Arboç | AA
per Redacció, L’Arboç | 2 de novembre de 2021 a les 18:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de l’Arboç es va adherir amb els vots favorables de tots els grups polítics de la corporació municipal al document marc per a l’adhesió lliure dels municipis de la comarca interessats en l’elaboració i presentació conjunta de projectes i actuacions en el context de l’ajuda financera del mecanisme de recuperació i resiliència de la Unió Europea. 

Aquest Document marc té l’objectiu d’articular fórmules de col·laboració i cooperació conjuntes entre diferents municipis de la comarca del Baix Penedès per a l’elaboració, redacció, tramitació, aprovació, gestió, execució i justificació de diferents projectes i actuacions que siguin susceptibles de recepció d’ajuda financera per part dels diferents fons de la Unió Europea que s’agrupen en el “Mecanisme de Recuperació i Resiliència”, en endavant el Mecanisme.

Els fons de recuperació i resiliència de la Unió Europea, també anomenats NEXT Generation, seran una font de finançament fonamental per a la sortida de la crisi provocada per la pandèmia. Per aquest motiu, des de l’Arboç ja s’està treballant des de fa mesos amb un nou pla estratègic per definir l’agenda local de desenvolupament amb horitzó 2030.

 

Participació