SERVEIS

La Bisbal connecta el pou de la Masieta a la xarxa municipal d’aigua

Per fer l’operació caldrà esquivar una finca privada

per Redacció, La Bisbal | 13 d'octubre de 2021 a les 21:54 |
La finca esquivada | AB
La Junta de Govern de l’ajuntament de la Bisbal va aprovar, a petició de la Regidoria del Servei d’abastament d’aigua potable, un contracte menor amb Aqualia per connectar el pou de La Masieta a la xarxa, per evitar el tram soterrat que, en l’actualitat, passa per una finca privada.

Aquesta obra tindrà un cost de 24.062,02€ (IVA inclòs) i consisteix a desviar la canonada de sortida del pou d’abastament d’aigua de La Masieta, deixant el tram que passa per la finca privada fora de servei i connectant el nou tram amb la canonada existent de distribució.


L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “el dipòsit de La Masieta s’alimenta únicament del pou d’aquest barri. La canonada d’impulsió a la sortida del pou de La Masieta transcorre per una finca privada i considerem que el tram de la conducció ha de transcórrer per una zona d’accés fàcil i immediat per poder revisar aquesta infraestructura i els seus voltants sempre que sigui necessari”.

L’equip de govern considera que el fet que el primer tram d’impulsió des de la font d’abastament d’aigua de la Masieta transcorri per una finca privada limita, en part, l’actuació i el control de la canonada sortint del pou i, per aquest motiu, tira endavant aquestes obres.

 

Participació