1 de 10
TRANSPORT ESCOLAR

El transport escolar de Calafell ha incorporat vuit nous vehicles

L’empresa Hife ha invertit 2,7 milions d’euros en la renovació del parc mòbil del servei

Els nous autobusos | AC
per Nació Digital, Calafell | 22 de setembre de 2021 a les 18:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’empresa Hife, concessionària del transport escolar de Calafell, ha invertit 2,7 milions d’euros en la renovació dels vehicles que presten aquest servei. En el curs 2021-2022, que acaba de començar, vuit dels nou autobusos seran nous de trinca. El novè té només un any d’antiguitat.

Els vehicles van equipats amb una motorització Euro 6, que garanteixen baixos nivells d’emissions a l’atmosfera i ajuden a respectar el medi ambient. També compten amb els últims sistemes de seguretat i un alt nivell de confort.

El tinent d’alcalde de Mobilitat de l’Ajuntament, Miguel Ángel Perín, recorda que “amb aquesta renovació i la del transport urbà, presentada fa uns pocs mesos, podem dir que tenim una flota de mobilitat pública pràcticament nova del tot”. I a més, “és amb vehicles d’ultimíssima generació, el millor que pot trobar-se en el mercat, fet que es tradueix en una excel·lència en el servei que podran gaudir tots els seus usuaris”.

De la seva banda, Josep M. Chavarría, conseller delegat d’Hife, explica que els nous autocars de transport escolar són “d’última tecnologia, respectuosos amb el medi ambient i amb les mesures de seguretat, actives i passives, més modernes”. Chavarría ha afegit que “a Calafell continuem apostant per una millor mobilitat pública al municipi". Això és possible, diu també, “per un Ajuntament que aposta per un transport públic de qualitat”.

 

Participació