1 de 10
POLÍTICA

L’alcalde del Vendrell reclama més inversió a la comarca a Pere Aragonés

Aprofitant la visita oficial del President de la Generalitat al Vendrell

Martínez i Aragonés | AV
per Nació Digital, El Vendrell | 10 de setembre de 2021 a les 13:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
AQuest dijous a la tarda, després de la recepció a l’Ajuntament del Vendrell prèvia a l’acte del lliurament de la Medalla d’Or de la Generalitat Catalunya que va tenir lloc a la plaça J.S. Bach del nucli marítim de Sant Salvador, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, es va reunir amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per tractar diversos temes.

Li va demanar més inversió a la comarca als pressupostos de la Generalitat 2022, sobretot en el sector industrial per lluitar contra l’atur.; Ampliar la dotació en personal i equipaments el conjunt de serveis públics (Hospital i Centres d’Atenció Primària, Mossos d’esquadra, Bombers, educació, etc) per adequar-la al nombre d’habitants de la comarca i al creixement demogràfic.  I millora  el servei de transport públic per augmentar la comunicació de la comarca i el Vendrell.

 
En resum, l’alcalde del Vendrell va aprofitar l’oportunitat per evidenciar que “el Vendrell i el conjunt de la comarca són al centre geogràfic i demogràfic del país i que això cal tenir-ho en consideració”.
 

 

Participació