1 de 10
EQUIPAMENTS

Manteniment de les escoles de Cunit abans de l’inici del curs escolar

La comunitat educativa de Cunit creix any rere any

per Nació Digital, Cunit, | 9 de setembre de 2021 a les 15:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Coincidint amb els mesos d’estiu, l’Ajuntament de Cunit, com cada any, realitza diferents tasques de maneniment als centres educatius del municipi.

Concretament, el dilluns 13 de setembre començarà el nou curs amb les centres posats al dia. A l’escola Cossetans s’ha fet feines de pintura, d’arranjament de la barana principal i de la zona d’entrada a l’escola. A l’escola Sòlcunit els treballs s’han centrat en pintar tot el mur perimetral del centre i també d’elements del pati gran com les porteries. I altres tasques de manteniment diverses a l’escola Pompeu Fabra.

A més, l’ajuntament assumeix el cost de la instal·lació d’alarmes a les tres escoles, amb un import total de 9.000 euros. I pel nou curs torna a apostar per la seguretat de tota la comunitat educativa amb un suport especial en personal de neteja i desinfecció dels tres centres d’infantil i primària, de l’escola de formació Dolors Paul i també de la Llar d’Infants Municipal El Trenet.

Arxivat a:
Societat, millores, curs, escoles
Participació