1 de 10
ENSENYAMENT

L'Ajuntament del Vendrell destina més de 47.000 euros en millores en centres educatius

Silvia Vaquero, regidora d’educació | AV
per Nació Digital, El Vendrell | 8 de setembre de 2021 a les 13:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant la passada primavera i a l’estiu, l’Ajuntament del Vendrell ha destinat més de 47.000 euros per realitzar diverses actuacions de millora en centres educatius del municipi per tenir-ho tot a punt al començament de curs.

La regidora d'Educació, Silvia Vaquero, ha explicat que "pel govern municipal l'educació és primordial tant des del punt de vista social com des del pedagògic i dins d'aquesta estratègia s’inclou el fet de tenir els centres educatius amb les millors condicions possibles".

En aquest sentit, a part del manteniment ordinari que es fa durant l'any, també es fan treballs extraordinaris de millora: pintura, canvis de portes i arranjaments de lavabos, patis i teulades, entre d'altres. La regidora ha destacat que "a l'hora de decidir què s'havia de fer,s'han tingut en compte les peticions dels equips directius dels centres educatius sobre necessitats sorgides en els consells escolars corresponents". 

 

Participació