CULTURA

Dues nits de cinema d'estiu a la fresca gratuït per als joves a l'Arboç

El 30 de juliol es projectarà «Dragon Ball Super: Broly» i el 6 d’agost «Campeones»

per Nació Digital, L’Arboç | 24 de juliol de 2021 a les 15:33 |
Cartell del cinema | AA

Acostumats a gaudir del cinema en un lloc tancat, a l’estiu vé de gust aprofitar la fresca de les nits per gaudir d’activitats a l’aire lliure, sota les estrelles. Per això, l’Ajuntament de l’Arboç ha preparat dues nits de cinema a la fresca gratuït per als joves amb dues pel.lícules: “Dragon Ball Super: Broly” per a majors de 7 anys i “Campeones” per a majors de 10 anys.

Les projeccions es faran a la pista exterior de la Sala Polivalent (Carrer del Nord, al costat de la Rambla Ball de Bastons), partir de les 22h. La nit del dia 30 de Juliol es projectarà “Dragon Ball Super: Broly”, una pel·lícula d'animació japonesa d'arts marcials i d'acció. És el vintè film de la sèrie Bola de Drac, amb guió del creador original del conegut, Akira Toriyama. Apta per a majors de 7 anys.

La segona nit de projecció serà el 6 d’agost al mateix lloc i hora amb la pel.lícula “Campeones”, per a majors de 10 anys. Campeones és una original comèdia dramàtica del 2018 dirigida per Javier Fesser, en la qual el protagonista, un entrenador d’èlit de bàsquet caigut en desgràcia, descobreix tot el que pot aprendre d’esportistes principiants discapacitats a l’agafar les regnes, a contracor i obligat, de l’equip “los amigos”. Molt recomanable.

Aquesta és una activitat gratuïta per a tothom organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç. Aquesta activitat es realitzarà seguint estrictament el protocol sanitari vigent establert per les autoritats sanitàries.

 

Participació