SOCIETAT

Protesta unànime de l’Ajuntament de Calafell pel tancament d’oficines bancàries

El Poble i Segur es queden sense sucursals i fins i tot sense els caixers que encara funcionaven

per Nació Digital, Calafell | 22 de juliol de 2021 a les 17:30 |
Oficines i caixers desapareixen del poble i de Segur | AC

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat per unanimitat una protesta pel tancament d’oficines bancàries al municipi, que s’està produint en els darrers dies. Una situació que s’ha vist agreujada perquè els caixers automàtics que quedaven operatius a les sucursals bancàries, estan sent desconnectats per les entitats.

En el darrer ple municipal, tots els grups van denunciar aquesta política dels bancs, que limita l’accés als serveis bancaris presencials i personals a importants sectors de la població. Especialment, la que té més dificultats per desenvolupar-se amb eines digitals, com la gent gran.

També es va criticar enèrgicament el fet que dos dels tres nuclis del municipi, el Poble i Segur, s’han quedat sense cap sucursal i que els clients de les entitats han de desplaçar-se obligatòriament a les oficines que encara funcionen al nucli de la Platja. O fins i tot a altres municipis.

Aquestes manifestacions van fer-se al voltant d’una moció presentada pel grup municipal d’En Comú Podem Calafell, que planteja la necessitat de regular la prestació d’uns serveis mínims, de qualitat i arreu del territori, que garanteixin a totes les persones una atenció personalitzada i adequada a les seves necessitats.

 

Participació