Cultura

El «Dona’m Cultura l’Arboç» presenta Bandidos Perversions i Fetitxe 13 el cap de setmana

Els dos concerts es faran a la Rambla Gener

per Nació Digital, L’Arboç | 21 de juliol de 2021 a les 18:26 |
Els dos grups | AA

El quart cap de setmana del cicle “Dona’m Cultura l’Arboç” presenta dos grups musicals d’estils ben diferents. Divendres 23 de juliol a partir de les nou del vespre a la Rambla Gener actuarà el grup de versions Bandidos Perversions que ens delectarà amb el seu estil únic que els està consolidant com una de les propostes més exclusives, potents i de més garantia dins el món de les bandes actuals. La clau del seu èxit es basa en un repertori que engloba música dels anys 80 fins a l’actualitat interpretada amb un ADN propi. Una barreja de xou, humor i escenografia gens convencional.

I el dissabte 24 de juliol, a partir de les nou,  amb el rap socialment compromès fet a Tarragona Fetitxe 13. Fetitxe 13 és un projecte musical liderat per Joël Prieto Prats, cantant de rap i activista implicat en l’associacionisme cultural del camp de Tarragona.

Fetitxe 13 és una crítica a la mitificació absurda de les estrelles de la música, al món del mainstream i la seva falta de fons i contingut. A un sistema que intenta minvar la força de tot moviment artístic, ja sigui criminalitzant-lo o comercialitzant-lo. A una indústria que tracta als músics com a mers objectes de consum. Una reivindicació de l'artista com a ésser despert i pensant, remant contra corrent i en constant evolució, sempre intentant aportar alguna cosa profunda entre tanta banalitat.

Amb el nom de “Dona’m Cultura l’Arboç”, durant sis caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres i dissabtes al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats.  Tots els espectacles seran gratuïts i es realitzaran seguint la normativa sanitària contra la Covid-19 vigent.

 

Participació