1 de 10
ENSENYAMENT

L'Ajuntament de l'Arboç subvenciona la socialització dels llibres de text de l'Escola Sant Julià

Aquest projecte pretén optimitzar l’ús responsable dels recursos educatius i que les famílies puguin gaudir d'un preu reduït a l’hora d'adquirir els llibres escolars

llibres escolars | AA
per Nació Digital, L’Arboç, | 15 de juliol de 2021 a les 14:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de l’Arboç, a proposta de la regidoria d’educació, Ha aprovat  la subvenció del projecte de socialització de llibres de text impulsat per l’AMPA de l'Escola Sant Julià de l’Arboç. L’Ajuntament, col.laborarà amb 10€ pels alumnes de cicle inicial i amb 20€ pels alumnes de cicle mitjà i superior que s’hagin adherit a aquest programa. 

La socialització dels llibres de text escolar vol fomentar l’ús responsable dels recursos educatius,  promoure la cultura del reciclatge i reutilització de recursos existents, fomentar la cooperació entre l'alumnat, educar per al consum racional i sostenible, així com impulsar en els alumnes valors com la responsabilitat, els respecte pels llibres de text i el material comunitari. A més, s’aconsegueix una important reducció dels costos de les famílies a l’hora d’adquirir el material escolar a l’inici de curs.

La suma total de la subvenció d’aquest projecte per al curs 2020/2021 recentment finalitzat ascendeix a 2.800€ i anirà a càrrec del pressupost municipal.

 

Participació