COMERÇ

Són 14 el guanyadors de la campanya comercial «Compra i descobreix Catalunya» a l’Arboç

Aquest proper dissabte a la Casa de Cultura es farà entrega dels premis als agraciats.

per Naciô Digital, L’Arboç | 12 de juliol de 2021 a les 13:23 |
Centre de l’Arboç | AA
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç ha impulsat, per vuitè any consecutiu, la ja tradicional campanya comercial. L’Arboç ha participat com a municipi adherit, a la 11ª Campanya Comercial “Compra i descobreix Catalunya”, juntament amb 31 poblacions adherides a la Xarxa de Barris Antics amb Projecte amb el suport pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La principal novetat d’aquesta vuitena edició de la campanya és que, per primera vegada, hi ha pogut participar la totalitat del sector comercial de la vila, inclosos els bars i restaurants.

Aquesta campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de juny i ha comptat amb una participació massiva per part dels establiments comercials. En concret hi han participat 87 establiments, que suposen més del 94% del sector comercial de l’Arboç.

En total, el teixit comercial arbocenc ha repartit més de 25.000 butlletes entre els seus clients, que han valorat molt positivament la iniciativa.

El divendres 9 de juliol de 2021 a les 12.30 h es va realitzar el sorteig en un programa en directe als estudis de Ràdio L’Arboç, que va comptar amb la presència del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, el jutge de Pau accidental de l’Arboç, Sr. Ramon Vallverdú, i el tècnic de Turisme Municipal, Sr. Sergi Sedó.

El valor total dels premis ha ascendit a 3.803 euros, que es corresponen a 3.203 euros d’experiències als municipis organitzadors, i a 600 euros en Arbocetes.

El nom dels guanyadors es pot consultar a la Casa de Cultura i en el cartell adjunt. El proper dissabte 17 de juliol a les 12h tindrà lloc a la Casa de Cultura, a porta tancada per les mesures anticovid, un petit acte de lliurament dels premis a tots els agraciats que comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i del regidor de Turisme i Promoció econòmica, Sr. Alfons Ribas.

 

Participació