SOCIETAT

El Baix Penedès inicia una campanya turística amb l’humorista Guillem Estadella

Es tracta d’una campanya, basada en 5 vídeos de l’humorista descobrint diferents espais de la comarca i conversant amb testimonis

per Nació Digital, El Vendrell | 23 de juny de 2021 a les 13:22 |
Figueras, Estadella i Casañas | CCBP

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat avui dimecres dia 23 de juny, la nova campanya de promoció turística de la comarca, anomenada "Descobreix el Baix Penedès amb Guillem Estadella", la qual consisteix en una sèrie de 5 capítols d'humor de temàtica variada per tal de donar a conèixer els principals elements paisatgístics, patrimonials i gastronòmics de la Comarca a través d’entrevistes a diferents testimonis de cada espai, a càrrec de l'humorista Cunitenc Guillem Estadella. Aquests vídeos tindran una durada aproximada de 15' i s'aniran publicant a les xarxes i al Canal YouTube del Consell Comarcal durant el proper estiu, un capítol cada setmana. 

Cada capítol versarà sobre diferents temàtiques i espais. En el primer capítol es visitarà la Juncosa i es pujarà fins al cim de la comarca, en un altre capítol es visitarà Calafell i coneixerem la façana marítima, en una altra entrega descobrirem els grans vins de diferents cellers, i el darrer capítol serà un bonus track sorpresa amb Guillem Solé i Jaume Nin dels Buhos.

Aleix Figueras, director i realitzador del projecte, ha explicat l’objectiu d’aquest projecte per transmetre la importància del que tenim més aprop, sovint desconegut, amb rigurositat però també donant un toc d’humor.

Guillem Estadella, el protagonista, ha destacat que ha estat una experiència que li ha servit per redescobrir la comarca i veure el tresor que tenim, sovint desconegut pels mateixos habitants.  

El Conseller Comarcal de Turisme del Baix Penedès, Jaume Casañas, ha avançat que aquesta campanya és de quilòmetre 0 i que pretén trencar tòpics sobre el Baix Penedès i a la vegada reconectar els pobles donant a conèixer diferents racons de la comarca d’una manera diferent i amena enfocada a un turisme de proximitat.

De moment, aquesta setmana podrem veure el teaser de totes les gravacions i la propera setmana descobrirem el primer capítol, dedicat al Montmell. Aquesta campanya es durà a terme a través de les xarxes socials i televisions locals.

 

Participació