1 de 10
CULTURA

La Bisbal prorroga el contracte de l’Escola de Música Municipal amb Contrapunt

L’acord permet al municipi disposat d’una escola de música pública

Alumnes i mestres de l’escola | AB
per Nació Digital, La Bisbal | 17 de juny de 2021 a les 18:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de govern de l’ajuntament De la Bisbal ha aprovat la prórroga del contracte del servei de gestió de l’Escola de Música Municipal amb Contrapunt, Cooperativa de músics, SCCL, per un import de 36.031,35€ (preu sense IVA).

La Junta de Govern de setembre de 2019 va aprovar l’adjudicació del contracte d’aquest servei per dos anys, podent-se aprovar dues pròrrogues anuals més. La Junta de Govern ha aprovat la primera pròrroga del servei per al curs 2021/2022.


El servei inclou la docència, la gestió administrativa, l’organització, el control i la gestió tècnica i econòmica, així com el cobrament del preu públic aprovat per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. 

L’Escola Municipal de música té la finalitat de promoure la música i el seu ensenyament i està oberta a tota la població, sense límit d’edat. Ofereix classes de llenguatge musical, piano, bateria/percussió, guitarra i conjunt instrumental, les tardes de dilluns a divendres, d’octubre a juny, ja que es contempla com a activitat complementària a l’escola per a aquells usuaris que estan en edat escolar.

 

Participació