SOCIETAT

«La Bisbal Experience»: la nova campanya de dinamització comercial de La Bisbal del Penedès

Del 28 de maig al 6 de juny es duran a terme tastos, demostracions o tallers

per Nació Digital, La Bisbal del Penedès | 17 de maig de 2021 a les 18:43 |
Cartell de la campanya | AB
Del 28 de maig al 6 de juny es durà a terme una campanya que no deixarà indiferents els clients dels comerços bisbalencs. La iniciativa consistirà en oferir-los experiències exclusives i amb aforament limitat relacionades amb els diferents establiments i professionals bisbalencs. Sota el nom de “Bisbal experience”, la nova campanya de dinamització comercial que promouen la Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de Tarragona pretén promoure el teixit comercial local, fidelitzar els clients i donar a conèixer el comerç, els bars i restaurants i les empreses de serveis bisbalenques arreu de la comarca. 

Els establiments participants en la campanya oferiran experiències que consistiran en tastos, demostracions, activitats o tallers relacionats amb la seva activitat i, per participar-hi, caldrà que -prèviament- els usuaris formalitzin la seva inscripció a l’activitat. A partir del dia 21 de maig es podran consultar totes les experiències disponibles i els establiments participants al web municipal i les persones interessades es podran inscriure en les experiències que triïn.


Hi haurà experiències gratuïtes i d’altres que seran a canvi d’una petita aportació (perquè inclouen tastos de productes) i tots els assistents a les experiències rebran un obsequi per la seva assistència. A més, durant la campanya els alumnes de l’Escola Municipal de Música faran actuacions musicals en directe en diferents punts del municipi. 

Aquesta campanya està coordinada juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona que, prèviament a les accions, ha engegat una formació centrada en Google Business i Whatsapp Business a fi i efecte de dotar de noves eines de comunicació els establiments bisbalencs i, alhora, millorar el seu posicionament i la seva visibilitat a internet. 


La regidora de Comerç, Judith Vidal, ha explicat que “amb aquesta formació volem implicar els comerços locals i les diferents empreses de restauració i serveis perquè mostrin la seva professionalitat i la seva expertesa en els àmbits que treballen i, no només volem fidelitzar el públic bisbalenc sinó que creiem que, treballant amb eines com Google Business i Whatsapp Business, podem potenciar el nostre comerç i els professionals més enllà del nostre municipi. Per Nadal vam estar treballant amb Instagram, ara treballem amb aquestes eines i, si la resposta continua sent tan bona, tenim previstes noves accions per potenciar i fomentar el comerç local”.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, s’ha mostrat satisfeta “perquè de nou hem tingut una bona resposta per part dels comerços i establiments bisbalencs, que estan participant en la formació i que estan treballant en les seves experiències amb molta il·lusió. Això ens anima a seguir treballant en aquesta línia, aportant eines i noves iniciatives als nostres professionals perquè puguin mantenir els seus negocis i fer-los créixer”.


Per la seva banda, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha expressat que “és necessari que després de la pandèmia les activitats tornin a reconnectar amb els seus clients. Els negocis de la Bisbal són únics per la qualitat del producte o del servei que ofereixen, però també per les persones que hi ha al darrere dels taulells que donen vida al poble. La Bisbal Experience vol descobrir un comerç, una restauració i unes empreses de serveis locals actives i vives amb experiències autèntiques i inoblidables”.

 

Participació