SOCIETAT

Alumnes de l’Institut de l’Arboç senyalitzen les rutes de Pedra Seca del municipi

A més, alumnes de tercer d’ESO han realitzat sortides per recollir residus a l’entorn de l’Arboç

per Nació Digital , L’Arboç, 1 de maig de 2021 a les 11:48 |
Senyalitzant les rutes | AA

Alumnes de l’Aula de Projectes de l’Institut de l’Arboç continuen amb la senyalització de la ruta 1 de la Pedra Seca del municipi en el marc d’un projecte de servei a la comunitat titulat: “Compromesos amb la gent, compromesos amb el municipi”. Aquest projecte ja es va iniciar durant el passat mes de desembre i ara s’ha continuat amb la instal.lació i manteniment de la senyalització de la ruta 1 i s’ha millorat la senyalització de la ruta 4 de la Pedra Seca de l’Arboç. 

Un altre projecte que s’està duent a terme en el marc del projecte Servei Comunitari de l’Institut de l’Arboç és el plogging que han realitzat els alumnes de 3er d’ESO. Una activitat que pretén unir el coneixement del medi i la pràctica de l’esport amb la conscienciació i sensibilització de l’entorn duent a terme una neteja mentres es camina.

S’ha dut a terme una recollida de brossa a la zona boscosa més propera al Pont de Ferro, tocant a l’autopista. Un punt negre ple de deixalles que els alumnes van netejar per tal de sensibilitzar-los de la importància de la neteja i el civisme. Els residus recollits es van dur a la Deixalleria comarcal per reciclar-los excepte els pneumàtics, que es reutilitzaran per a fer el treball de síntesi de 3er d’ESO relacionat amb el reciclatge i el plogging.

 

Participació