SUCCESSOS

L’Ajuntament de la Bisbal condemna en un comunicat el crim de Can Gordei

El consistori convocarà una concentració quan els investigadors acreditin les causes de l’assassinat. Publiquem el comunicat municipal

per Nació Digital, La Bisbal del Penedès | 27 d'abril de 2021 a les 13:43 |
Ajuntament de la Bisbal | AB
Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès lamentem la mort d’una veïna de Can Gordei a causa d’un incendi al seu habitatge i volem expressar el nostre més sentit condol als familiars i amics de la víctima.

En aquests moments el cos de Mossos d’Esquadra està duent a terme una investigació per esclarir les causes de l’origen de l’incendi i, tot i que diversos mitjans de comunicació han publicat que es tractaria d’un cas de violència de gènere, l’Ajuntament encara no té una comunicació oficial de Mossos d’Esquadra que ho afirmi. De fet, se’ns ha comunicat que la investigació continua oberta i que se’ns anirà informant quan hi hagi informació confirmada.


Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès condemnem tota classe de violència i, en cas que es confirmi que és un cas de violència de gènere, convocarem una concentració –amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19- per condemnar aquest fet.

 

Participació