1 de 10
ENSENYAMENT

Jornada de portes obertes a l’escola bressol Minyons de l’Arboç

El dissabte 24 d’abril els pares i mares dels futurs alumnes podran visitar el centre

Pati del centre | AA
per Nació Digital, L’Arboç | 8 d'abril de 2021 a les 18:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Escola Bressol Municipal Minyons de l’Arboç organitza el proper dissabte 24 d’abril de les 10:00h fins les 13:30h una jornada de portes obertes, per conèixer l’escola i els professionals que hi treballen. Aquest matí de portes obertes està adreçat a tothom, especialment a tots els pares que tinguin fills en edat preescolar, de 0 a 3 anys.

Aquest any però, a causa de les restriccions causades per la Covid19, les visites es faran en un format diferent. Les visites es faran per torns en grups de com a màxim 10 persones que hauran d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon 621 299 744. Demanem a les famílies que vingui només un adult per família i sense infants. Les visites es faran a les 10:00h fins a les 11:30h i de les 12:00h fins a les 13:30h.

A l’escola bressol Minyons de l’Arboç, els infants tenen l’oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d’espais i materials especialment pensats i organitzats per a facilitar l’activitat i les relacions, de participar en propostes educatives d’ensenyament i aprenentatge, que afavoreixen els seu desenvolupament i les seves capacitats.

La llar d’infants Minyons té la metodologia, les estratègies i procediments necessaris per afavorir les relacions entre les seus protagonistes: infants, mestres i famílies, és oberta i participativa, convida al diàleg i a la familiaritat, per tal que tothom tingui la possibilitat d’implicar-s’hi i expressar-se lliurement, tot vetllant perquè els infants puguin gaudir i interactuar amb l’entorn.

El personal educatiu de l’escola bressol Minyons, mestres i tècniques especialistes en educació infantil, té la formació i experiència necessària per afavorir el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes.

Els horaris són de matí o matí i tarda. S’ofereix la possibilitat de menjador i ampliació d’horari: una hora al matí i una al migdia.

 

Participació