SOCIETAT

La Bisbal agraeix la tasca dels voluntaris del Rebost Solidari i del Servei Bon Dia

L’Ajuntament ha organitzat un esmorzar amb totes les mesures per la Covid-19 i els ha obsequiat a tots amb una mascareta del Servei Bon Dia

per Nació Digital , La Bisbal, 23 de març de 2021 a les 21:28 |
Participants a la trobada | AB
Les Regidories de Benestar Social i de la Gent Gran de la Bisbal van reunir el voluntariat del Rebost Solidari i del Servei Bon dia en un esmorzar que es va fer a la Timba, al barri de la Riba, en taules separades per a quatre persones.

Com que ni l’any 2020 ni el 2021 s’ha pogut fer cap trobada amb els usuaris a causa de la pandèmia, la regidora de Benestar Social i de la Gent Gran, Paqui Cepas, va proposar fer una trobada amb el voluntariat com a agraïment per la feina que fan de forma altruista i la gran tasca que han fet durant la pandèmia.


Paqui Cepas ha explicat que “gràcies a la bona feina dels dos voluntaris  del Rebost Solidari s’ha pogut garantir un bon servei a aquelles persones amb situació de vulnerabilitat, ja que els voluntaris són els que preparen les bosses d’aliments”. En l’actualitat hi ha un total de 30 famílies que reben aliments del Rebost Solidari, el que suposa un total de 67 persones derivades des de Serveis Socials. 

La regidora també ha volgut fer valdre la feina del voluntariat del Servei Bon Dia, aquelles persones que telefonen els usuaris del servei, que acostumen a ser persones o parelles majors de 70 anys que viuen soles. El voluntariat truca aquestes persones perquè se sentin menys soles, per ajudar-les amb dubtes que puguin tenir, per conversar i per comprovar que tot està bé. Paqui Cepas ha explicat que “fins i tot durant el confinament el voluntariat va estar realitzant les trucades des de casa seva per assegurar-se que aquestes persones estaven bé i per poder ajudar-les si els calia alguna cosa, com ara medicaments o rebre la cistella de la compra a casa”. En l’actualitat hi ha un total de 26 usuaris d’aquest servei i el voluntariat està format per 13 persones.

 

Participació