CULTURA

La Bisbal del Penedès farà el seu recital amb motiu del Dia Mundial de la Poesia

Enguany es farà a la Timba, un espai a l’aire lliure del barri de la Riba amb unes vistes privilegiades del municipi

per Nació Digital, La Bisbal del Penedès | 14 de març de 2021 a les 20:25 |
Cartell de l’acte | AB
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha preparat, un any més, el recital de poesia amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia. Tindrà lloc el diumenge 21 de març, a les 12h, a la Timba. 

Com cada any, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes han proposat la figura d’un autor o autora, en aquest cas la figura de Felícia Fuster, ja que enguany se celebra el centenari del seu naixement. El poema proposat és “No em despulleu” i, durant el Dia Mundial de la Poesia, es podrà llegir en diversos idiomes


Tot i que en les edicions anteriors el recital es feia al Centre Municipal de Cultura, enguany s’ha triat un emplaçament a l’aire lliure com a mesura sanitària per la pandèmia de COVID-19. Per aquest motiu es farà a La Timba (carrer Pare Junqué), un espai a l’aire lliure amb vistes privilegiades del nucli antic del municipi.

Durant el recital es podrà recitar el poema de Fuster, però també es podran recitar poemes d’altres autors i autores o d’autoria pròpia. 

Per participar-hi cal formalitzar la inscripció contactant amb el 608 56 88 81 o dirigint-se a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. 

D’altra banda, el dissabte 20 de març, a les 20:30h, tindrà lloc un monòleg al Centre Municipal de Cultura, organitzat des de l’Associació de dones La Roca Foradada i la Regidoria de Cultura. Es tracta del monòleg “La sagrada vagina” de l’actriu Vivi Lepori. La venda i reserva d’entrades es farà el dimecres 17 i el dijous 18 de març, d’11 a 12, al local de l’Associació de Dones (al davant de l’Ajuntament). El preu de les entrades és de 6€.

 

 

Participació