SOCIETAT

L’Arboç realitza obres de millora i accessibilitat al barri de Santa Llúcia

S’han cimentat els passos enmig d’una zona ajardinada, s’han il.luminat i s’han instal.lat uns blocs per impedir el pas de vehicles

per Nació Digital, L’Arboç | 10 de març de 2021 a les 20:49 |
Millores a Santa Llúcia | AA
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat una sèrie de millores a la zona ajardinada del barri de Santa Llúcia per acondicionar i millorar l’accessibilitat als passos que s’han creat entre els carrers al llarg dels anys. Concretament, s’han cimentat aquests passos per evitar que els usuaris hagin de trepitjar la terra i s’enfanguin en cas de pluja, s’han instal.lat 6 nous punts de llum per il.luminar durant la nit i s’ha millorat l’accessibilitat. 

A més, s’han instal.lat uns gabiots amb pedres per impedir el pas de vehicles per aquests camins. Properament també està previst la instal.lació de bancs per facilitar el pas i descans dels veïns. Aquestes millores han estat realitzades per l’Ajuntament a través de la Brigada.

 

Participació