SOCIETAT

El dipòsit d’aigua de l’Esplai de la Bisbal del Penedès estrena un mural per la igualtat

El pintor Jordi Romeu hi ha fet una pintura dedicada a les dones amb motiu del 8M i els veïns i les veïnes de La Bisbal del Penedès han pogut proposar noms per escriure’ls al voltant de la pintura

per Nació Digital , La Bisbal, 9 de març de 2021 a les 15:56 |
El mural bisbalenc | AB
L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, des de la Regidoria de Benestar Social, s’ha sumat a la iniciativa d’Aqualia per mostrar el compromís conjunt per la igualtat de gènere i oportunitats, adherint-se a la campanya “Qui hi ha darrere de la Gestió del Cicle Integral de l’Aigua? Elles també”. L’acció duta a terme al municipi ha consistit en pintar un mural dedicat a les dones al dipòsit de la urbanització de l’Esplai amb motiu del Dia internacional de les Dones, el 8 de març. 
 

El mural l’ha pintat l’artista Jordi Romeu i, tant diversos membres de l’Associació de Veïns de l’Esplai així com diversos veïns i veïnes d’altres nuclis del municipi, l’han anat a veure entre aquest diumenge dia 7 i avui dilluns dia 8 de març. Aquesta tarda diversos veïns han presenciat la lectura del manifest de l’Associació Catalana de Municipis amb motiu de la commemoració i,  posteriorment, les i els assistents han pogut deixar constància, al mural, dels noms de les dones que admiren.
 

Paral·lelament, la façana de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès s’ha il·luminat de color lila aquest dilluns 8 de març al vespre, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.
 

 

Participació