SOCIETAT

S’obre el termini per inscriure’s a un nou curs de premonitor per a joves d’entre 15 i 17 anys

Les inscripcions es poden fer a partir del dia 1 de març i les places són limitades

per Nació Digital, El Vendrell | 28 de febrer de 2021 a les 13:19 |
Cartell de la convocatòria | OJBP

L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès organitza un nou curs virtual de premonitors/es d'educació en el lleure. Es durà a terme durant la Setmana Santa aprofitant el període de vacances. Aquesta formació va adreçada a joves d'entre 15 i 17 anys (nascuts entre 2003 i 2005) que volen participar o que ja participen en una entitat d'esplai i necessiten millorar la formació.

És un bon recurs per iniciar-se com a ajudant de monitor o de suport en casals, colònies, activitats extraescolars... L’alumne rebrà els coneixements, eines i recursos bàsics per poder donar suport a la planificació, organització i execució d’activitats d’educació en el lleure.

El curs es farà en format virtual a causa de les limitacions de trobades presencials per evitar contagis de Covid-19. Anirà a càrrec de la Fundació Catalana del lleure educatiu i sociocultural (Escola EFA) i es realitzarà els dies 29,30,31 de març i 1 d'abril de 9-14h (format virtual).  Més informació i preinscripcions presencials a partir del dia 1 de març. Places limitades. 

 

Participació