SOCIETAT

L’Arboç entregarà 50.000€ més en «Arobocetes» i allarga la campanya comercial «el nostre comerç, el millor regal!«

L’Ajuntament vol contribuir a reactivar el comerç local i ajudar els establiments davant la crisi dels darrers mesos

per Nació Digital, L’Arboç | 18 de febrer de 2021 a les 18:19 |
Cartell de la campanya | AA
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Després del gran èxit de la Campanya Comercial “El nostre comerç, el millor regal!” per incentivar el consum de la població al comerç local i reactivar-lo davant de la crisi sanitària i econòmica causada per la COVID-19, l’Ajuntament de l’Arboç ampliarà la campanya fins el 21 de març i entregarà 50.000€ més en arbocetes per a tota la població. D’aquesta manera s’amplia el període de validesa de totes les arbocetes fins el 21 de març de 2021, i es podran gastar en els comerços de la vila que hi participen. 

Com a novetat, en aquesta ampliació també hi podran participar bars i restaurants de la vila tot i que les arbocetes no seran vàlides per a comprar alcohol, tabac o pel joc.

L’Ajuntament, amb la voluntat d’ajudar també a totes les famílies de la vila en aquests moments complicats, entregarà novament vals en arbocetes per valor de 15€ a 35€ per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Seguiran havent-hi 3 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5€, segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica i Comerç al detall. 

El procediment per aconseguir les arbocetes serà el mateix, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals amb el DNI, NIE o Passaport. Properament informarem dels llocs i horaris de recollida. Recordem que també es poden sol.licitar fent una instància a través de la Seu Electrònica i es rebran per correu electrònic. 

A la web de l’Ajuntament es pot trobar la llista actualitzada amb tots els comerços participants. Els comerços que s’hi vulguin afegir als que ja participen, només cal que es baixin l’APP que es diu “L’Arboç de Butxaca” i es donin d’alta fins com a màxim el dia 8 de març de 2021. No podran participar en la campanya grans cadenes de supermercat amb una superfície major de 300m2, ja que la campanya està enfocada al petit comerç al detall. És important remarcar que el fet de participar en aquesta campanya no suposarà cap cost econòmic pel comerç. L’Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.

 

Participació