TURISME

El Consell Comarcal insistirà en la promoció integral del Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès fa balanç positiu de la campanya BAIX PENEDÈS, Et toca! Hivern 20-21.

per Nació Digital, El Vendrell | 15 de febrer de 2021 a les 21:31 |
Imatge de la campanya | CCBP
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En el marc del Pla d'Actuació de Turisme 2020 i finançat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Penedès ha contractat els serveis d'una reconeguda empresa dins del món de les noves tecnologies, per donar continuïtat a la campanya de difusió turística iniciada el passat estiu, amb el nom el BAIX PENEDÈS, Et toca!, per tal de que tingui el ressò i el seguiment necessari per atreure el turisme de qualitat a la comarca durant els mesos d'hivern. 

En paraules del Conseller de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès, Jaume Casañas, el posicionament del Baix Penedès com a destinació turística ha de ser una estratègia de llarg recorregut. Descobrir o redescobrir la comarca i els seus actius és l'objectiu primordial. Els impactes de promoció turística de la comarca a les xarxes socials donen bon resultat i cal continuar amb aquestes accions també al 2021.

Aquesta campanya  de promoció, ja finalitzada, s'ha centrat a Facebook, Instagram i pàgines web publicitàries, on s'ha tingut un abast superior a les 70.000 persones, sobre les quals s'ha impactat 3,61 cops per cadascuna d'elles. Val a dir que l'anunci està programat per un perfil de cibernautes concret, els quals estan interessats en àmbits relacionats amb el turisme, gastronomia, productes locals... Així mateix, s'han aconseguit 3.890 clics al nou web de turisme del Baix Penedès, fet que dóna lloc a una major visibilitat de la comarca.

A data d'avui més de 150.000 persones han reproduït el vídeo durant 15 segons o més; informació que s'ha obtingut gràcies a l'ús d'eines com el big data, la intel·ligència artificial, i segmentació avançada. Segons els experts, aquest rendiment es pot qualificar de molt bo, i s'espera que reverteixi en el nombre de visitants al Baix Penedès més enllà dels mesos estivals, treballant per la desestacionalització turística de la comarca. 

 

Participació