ELECCIONS 14 F

La Junta electoral de zona del Vendrell recull 1.258 al·legacions d’integrants de meses

L’Ajuntament del Vendrell ha fet aquest dijous un simulacre de jornada electoral a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador

per Nació Digital, El Vendrell | 11 de febrer de 2021 a les 20:02 |
Rodrí Sánchez | RTVEV
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La imminència de les eleccions al Parlament es nota. Ja es coneix, amb data d’aquest dijous, el nombre d’al·legacions d’integrants de meses electorals dels 23 municipis que inclou la Junta Electoral de Zona del Vendrell. Han estat un total de 1.258 els ciutadans triats per formar de les meses els que han presentat al·legacions. Es desconeix, però, el nombre d’al·legacions admeses a tràmit.

Si que se sap, perquè ell mateix ho ha fet públic, que l’al·legació presentada pel vendrellenc Rodrí Sánchez ha estat denegada per la junta electoral. Sánchez va argumentar el risc de contagi extrem que suposava formar part de la mesa per la que va ser triat atés que la seva dona pateix càncer i és molt recent una sessió de quimioteràpia. La junta ha justificat la denegació explicant que la seva mesa electoral disposarà d’equips de Protecció individual.


Per altra banda, aquest dijous, l’Ajuntament del Vendrell ha fet un simulacre de jornada electoral a l’Auditori Pau Casals de Dant Salvador, que diumenge esdevindrà, per primer cop, col·legi electoral.

 

Participació