CULTURA

La Biblioteca del Vendrell acull una exposició per potenciar el Voluntariat per la Llengua

L’exposició «Quan parles fas màgia» arriba al Vendrell

per Nació Digital , El Vendrell, 9 de febrer de 2021 a les 16:05 |
Exposició de la biblioteca | VXL

Fins el 15 de febrer del 2021 es podrà visitar a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrelll'exposició "Quan parles fas màgia", una mostra d'imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL).  

Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. Una mostra de l’èxit del programa és que aquest novembre s’ha arribat a les 150.000 parelles creades des del seu inici. 

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l’alerta sanitària provocada per la covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència. Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través del web www.vxl.cat.  L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 15 a 20 h i de dimecres a dissabte, de 9 a 13. 

 

Participació