SOCIETAT

El Vendrell activa les càmeres de control d’accés de vehicles a l’illa de vianants

A partir del 15 de febrer es multarà els infractors

per Nació Digital , El Vendrell, 14 de gener de 2021 a les 19:02 |
Illa de vianants | AV

L’Ajuntament del Vendrell activa en fase de proves les càmeres lectores de matrícules per controlar i reduir al màxim la circulació de vehicles a l’illa de vianants.

La fase de proves finalitzarà el 31 de gener, de l’1 al 14 de febrer s’avisaran les persones que facin un accés incorrecte, i a partir del 15 de febrer el sistema ja funcionarà de forma definitiva i es començaria a sancionar.

Només hi tenen accés els vehicles autoritzats per l’Ajuntament. Per reduir la circulació de vehicles comercials hi ha les zones de càrrega i descàrrega externes a la illa de vianants. Les peticions d’accés excepcionals i puntuals s’hauran d’adreçar a la Policia Municipal amb un mínim de 24 hores d’antelació, i de dilluns a les 8 h del matí a divendres a les 10 h, excepte festius i vigílies, al correu electrònic plevilla@elvendrell.net.

L’alcalde, Kenneth Martínez, ha subratllat que “el principal objectiu de l’illa de vianants, que recentment s’ha ampliat en trams de la carretera del Doctor Robert i del carrer del Prat de la Riba, és donar prioritat a les persones, activar el comerç i eliminar al màxim possible el trànsit de vehicles”.

 

Participació