CORONAVIRUS

El Consell Comarcal dona material de protecció per a la Covid-19 a Càritas i la Creu Roja del Baix Penedès

Es tracta que els voluntaris d’aquestes entitats puguin fer la seva tasca amnb les màximes garanties

per Nació Digital , El Vendrell, 11 de gener de 2021 a les 19:06 |
Entitats de la donació | CCBP

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha fet entrega durant les vacances de Nadal de material de protecció per a la Covid-19  a les entitats Càritas Arxiprestal Baix Penedès i l’Assemblea de Creu Roja del Baix Penedès. El material entregat ha estat divers: gel hidroalcohòlic, mascaretes, guants, viseres protectores, termòmetres, ulleres de protecció integral, etc.

Aquesta donació de material de protecció enfront la Covid-19 s’ha realitzat perquè els voluntaris i personal d'aquestes entitats puguin desenvolupar amb la màxima seguretat sanitària la seva important tasca d’ajuda i suport social a les persones amb menys recursos o que més els hi està afectant la crisi sanitària i econòmica causada per la pandèmia de la Covid-19 a la nostra comarca.

Tot el material sanitari entregat a les entitats es va comprar des de l’Àrea Social del Consell Comarcal del Baix Penedès amb un cost aproximat d’uns 7.500€ i es va finançar des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Participació