SOCIETAT

Calafell posa en marxa una campanya per censar i posar xip als animals de companyia

Amb ofertes a diverses clíniques veterinàries del municipi i l’incentiu d’uns petits regals

per Nació Digital , Calafell, 8 de gener de 2021 a les 20:48 |
Imatge de la campanya | AC

L’Ajuntament de Calafell posa en marxa una campanya perquè els propietaris d’animals de companyia els censin i els posin, a un preu reduït, el xip obligatori. Aquesta iniciativa, adreçada tant a gossos com a gats comença dilluns vinent, 11 de gener, i estarà activa fins a l’11 de març.

Les persones que tinguin gos o gat, podran portar-los als centres veterinaris Vidavet, Garem i Lucentum, on la implantació del xip tindrà un cost de només 25 euros. A més, si posteriorment els propietaris els censen a l’Ajuntament, podran fer-ho per 5 euros i per cada animal censat es lliurarà un obsequi consistent en una ampolla per diluir orins, un estoig per a bossetes per recollir excrements i una motxilla.

“Hem activat aquesta campanya per facilitar el compliment de la normativa municipal sobre tinença d’animals, fins i tot incentivant-lo amb descomptes econòmics i fins i tot regals”, explica la regidora responsable de benestar animal, Helena Rubio.

La regidora afegeix: “Complir les ordenances és una forma important de fer palès el compromís que adquirim amb els nostres animals quan arriben a casa nostra. I és més, el xip permet recuperar-los si es perden. No hem d’oblidar que un animal de companyia perdut té unes possibilitats molt limitades de supervivència”.

 

Participació