SOCIETAT

La Bisbal avança els tràmits per enderrocar la Masia de la Miralba

L’enderroc es durà a terme durant el primer trimestre de 2021

per Nació Digital, La Bisbal del Penedès | 1 de gener de 2021 a les 20:29 |
Masia de la Miralba | AB
La Junta de Govern del 29 de desembre ha aprovat un contracte menor per enderrocar la masia de La Miralba. L’empresa que executarà l’enderroc serà Excavacions i Transports Rovira S.A. i l’import de la contractació ascendeix a 10.209,48€ (IVA inclòs). Les actuacions començaran durant el primer trimestre de 2021.

La finca de la masia de la Miralba és propietat de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès des del novembre de 2018, quan va ser adjudicada a l’Ajuntament després que no es pogués adjudicar la venda de la finca mitjançant subhasta pública.


La masia està ubicada en una parcel·la adjacent al local social de La Miralba i està en mal estat de conservació, motiu pel qual l’equip de govern ha decidit enderrocar-la. Les obres inclouen l’enderroc, la retirada de residus i la seva eliminació (portant-los a un gestor autoritzat), deixar el terreny net i pla, amb una lleugera inclinació cap al carrer perquè no quedi aigua retinguda a l’interior; i el tancament del solar amb una paret amb porta d’accés.

 

Participació