TURISME

El Consell Comarcal presenta la nova campanya de promoció turística «Baix Penedès et toca!»

S’aposta per desestacionalitzar el turisme i posicionar-se com una destinació turística de proximitat

per Nació Digital, El Vendrell | 23 de desembre de 2020 a les 21:32 |
Presentació de la campanya | CCBP
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat avui la segona part de la campanya de promoció turística comarcal “Baix Penedès, et toca!” hivern-primavera amb la que vol desestacionalitzar el turisme tradicional i ampliar als mesos d’hivern i primavera la captació de turistes que visitin la nostra comarca. A més, també es pretén posicionar la marca Baix Penedès a l’Àrea metropolitana de Barcelona com una destinació turística de proximitat, amb una llarga història, una gastronomia de primera qualitat i un patrimoni cultural molt ric i singular. 

La campanya consta d’un nou vídeo de 2 minuts de duració on es mostren diferents indrets d’interès turístic amb una veu en off explicativa. A més, se’n farà difusió i promoció a les xarxes socials i pàgines web.

Aquesta campanya s’ha executat en el marc del Pla d’Actuació de Turisme 2020 del Consell Comarcal i finançat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb una subvenció total de 1.346 € per a programes concrets i activitats de promoció turística.

El President del Consell Comarcal del Baix Penedès Joan Sans ha destacat la importància de desestacionalitzar el turisme i posicionar-se a l’àrea metropolitana com una destinació propera i amb un gran atractiu per famílies i amants de l’enogastronomia. Per la seva banda, el conseller de turisme Jaume Casañas, ha explicat els motius que han impulsat a presentar la campanya: “l’actual crisi que vivim, tant social, com sanitària i econòmica, han fet reduir els ingressos derivats del turisme a tot arreu, i també a la nostra comarca. Cal seguir treballant, ara més que mai, i aprofitar tots els recursos que se’ns ofereixen des de l’Administració Pública per promoure el Baix Penedès. Per això, també s’està preparant una nova pàgina web que ben aviat us presentarem.”

 

Participació