SOCIETAT

Finalitzen les obres de reparació i millora del Poliesportiu Municipal de l’Arboç

S’han refet els terres de les terrasses que produïen filtracions d’aigua a la zona dels vestuaris i passadissos d'entrada i s’ha substituït la vidriera exterior per una de nova

per Nació Digital, L’Arboç | 22 de desembre de 2020 a les 18:09 |
Poliesportiu de l’Arboç | AA
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

S’han completat les esperades obres de reparació i millora al Poliesportiu Municipal. Concretament s’ha procedit a la substitució del celràs i impermeabilització del terra de les terrasses de la zona dels vestuaris i del bar que degut al mal estat produïen filtracions d’aigua de la pluja. Aquestes filtracions causaven inundacions als vestuaris i havien malmès el sostre interior i les parets provocant desperfectes i una falta de salubritat. A més, aprofitant l’actuació en aquesta zona també s’ha procedit a la substitució de les lluernes en mal estat.

Un cop arreglada la part exterior, es va procedir a la substitució del celràs i finalment s’ha pintat tota l'estructura, el celràs i les parets.

Aquestes obres formen part d’una actuació de millora que es va iniciar a finals de l’any passat. En una primera fase d’aquesta actuació, es va procedir a realitzar el canvi de la vidriera i l’estructura d’alumini de la graderia exterior.

Aquesta actuació ha tingut un cost total de 29.164,64€ i ha estat subvencionada en un 95% per la Diputació de Tarragona i la resta ho ha sufragat l’Ajuntament de l’Arboç.

 

Participació