TRANSPORT PÚBLIC

L’Ajuntament de Calafell prova un canvi de parades d’autobús al barri de la Bonanova

També queda anul·lada temporalment la parada del carrer Po, al nucli de Segur, per les obres al Passeig Marítim

per Nació Digital , El Vendrell, 12 de desembre de 2020 a les 12:07 |
El barri de la Bonanova | AC

L’Ajuntament de Calafell prova durant aquests dies un canvi de parades de la línia L3 del servei d’autobús urbà, al barri de la Bonanova. El recorregut es modifica perquè l’autobús eviti el pas per l’avinguda Diagonal, on hi ha dos elements reductors de velocitat molt alts.

Amb el recorregut en proves, la parada del carrer Residencial Miramar passa al carrer Antistiana. I la parada de la cantonda d’avinguda Diagonal amb el carrer Rasa del Meix, es trasllada a la cruïlla del carrer Antistiana amb el mateix carer Rasa del Meix.

El tinent d’alcalde de Mobilitat, Miguel Ángel Perín, explica que “fins a finals de desembre estarem analitzant la valoració que fan els usuaris d’aquest canvi provisional, per decidir si es fa definitiu o no”.

D’altra banda, la parada del carrer Po de la mateixa línia L3, al nucli de Segur, està anul·lada temporalment, a causa de les obres al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu. Tot i que la circulació de vehicles és possible, no hi ha prou espai per al gir de l’autobús. A la parada anul·lada temporalment s’hi ha posat un cartell informatiu avisant de la situació. Es recomanen com a alternativa les parades Lluís Companys/Garona i Passeig Sant Joan de Déu/Loira.

 

Participació