SOCIETAT

L’Arboç repartirà 75.000€ a través de la campanya «El nostre comerç, el millor regal»

Cada família arbocenca, segons el nombre de membres, rebrà entre 20€ i fins a un màxim de 60€ en «Arbocetes» la nova moneda que s’ha creat i que tindrà validesa mentre duri la campanya, del 19 de desembre fins el 15 de febrer.

per Nació Digital, L’Arboç | 9 de desembre de 2020 a les 15:45 |
Imatge de la campanya | AA
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de l’Arboç posarà en marxa en els propers dies una nova campanya comercial amb l’eslògan: “El nostre comerç, el millor regal” per ajudar d’una manera directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la campanya de Nadal i fins el 15 de febrer. Amb aquest objectiu injectarà 75.000€ en vals de compra en “Arbocetes”, la nova moneda local que ha creat l’Ajuntament i que serà vàlida durant el temps que duri la campanya, del 19 de desembre al 15 de febrer, en els comerços que hi participin. 

L’Ajuntament entregarà a totes les famílies arbocenques vals en “Arbocetes” per valor de 20€ a 60€ per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Hi han 3 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5€, segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica i Comerç al detall. Per aconseguir les “Arbocetes”, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals a l’Ajuntament amb el DNI, NIE o Passaport. També es poden sol.licitar fent una instància a través de la Seu Electrònica i es rebran per correu electrònic. 

Per la seva banda, els comerços participants hauran de posar un cartell que proporcionarà l’Ajuntament on s’informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten “Arbocetes” d’una de les 3 tipologies. A la web arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços participants. És important remarcar que el fet de participar en aquesta campanya no suposarà cap cost econòmic pel comerç. I l’Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç

Els comerços que hi vulguin prendre part, només cal que es baixin l’APP que es diu “L’Arboç de Butxaca” i es donin d’alta fins dimecres 8 de gener de 2021

 

Participació